Слави Трифонов хвърли изненадваща бомба

Гласувайте за статията

Изглежда шоуменът ще остане в Би Ти Ви

За никого не е тайна, че през миналия месец Слави Трифонов обяви, че вечерното шоу слиза от ефир, а последното издание на предаването ще е на 31 юли.

Слави Трифонов хвърли в шок не само зрителите, а и шефовете на Би Ти Ви и то не само заради патоса, с който обясни ситуацията, а заради изненадващото му решение.
Няколко часа по-късно медията разпространи и официалната си позиция по случая.

Слави Трифонов

Изглежда шоуменът ще остане в Би Ти Ви

Те обявиха, че на Слави Трифонов му е било предложено да продължи шоуто с нов договор през есента и се изчаква отговорът на продуцентската му компания „Седем-осми“.
В последните преговори са получили предложение предаването да бъде заменено от ново забавно предаване, но без прякото участие на Слави Трифонов.

Ако в крайна сметка двете страни се договорят и си стиснат ръцете, този път Слави Трифонов ще дирижира нещата зад кадър.
Като цяло идеята е продуцентската компания на Слави Трифонов да продуцира ново шоу, а лицето на предаването да е Краси Радков.

На този етап няма точна концепция за новото предаване. Предположенията обаче са, че то отново ще е хумористично и ще преобладават скечовете на Краси Радков. Той отдавна се е превърнал в любимец на публиката с множеството си актьорски превъплъщения, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов хвърли изненадваща бомба”

  1. ЯНА ГЪЛЪБОВА

    юни 11. 2019

    АЗ НЕ ХАРЕСВАМ КРАСИ РАДКОВ.МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ НА ТЪПОМЕРСКИ ПРОСТОТИИ.

Добавете коментар