Атанас Кателиев грабна 50 000 лева от „Гласът на България“ (Вижте какво планира)

Гласувайте за статията

Атанас Кателиев е големият победител в „Гласът на България“

Атанас Кателиев грабна голямата награда от 50 000 лева в „Гласът на България“. На финала той премери сили с магнетичния Тино от отбора на Камелия. Наско спечели сърцата на треньорите и на публиката още с първото си стъпване на сцената. А на финала той окончателно покори всички с изпълнението на песента „Impossible“ на Джеймс Артър, която зрителите лично избраха да изпее.

Атанас е толкова развълнуван, когато водещите го обявяват за победител, че не осъзнава какво се случва. „Много съм развълнуван. Тепърва ще нареждам света около себе си, защото вълнението е огромно. Може би в следващите дни ще успея, когато целият шум малко поутихне и се огледам, ще разбера какво точно се случва“, казва големият победител в „Гласът на България“.

Наско признава, че е разбрал какво се е случило чак на афтър партито след шоуто. „Впоследствие, когато отидохме на афтър партито, започнах да се радвам“, споделя изпълнителят силните емоции, с които се е сблъскал на финала на  предаването.

Атанас не крие, че е доста потайна личност. „Аз обикновено правя нещата без да казвам на хората. Решавам, че ще направя нещо, отивам и го правя. Не е от суеверие. Може би обичам да започвам нещата сам, без да създавам предпоставка за излишен шум“, разкрива Наско.

Музика

Той признава, че започва да се занимава професионално с музика. „Задължително. Всички усилия в този момент ще се насочат в тази посока. Искам да правя музика“, споделя победителят. „Музиката ще бъде поп с елементи на соул и фънк. Ще пея на български език задължително“, допълва още Атанас, пише show.blitz.bg.

Той споделя също, че благодарение на „Гласът на България“ е станал много по-отговорен, както и че с удоволствие би направил дует с Графа, ако той му предложи.

Атанас Кателиев с първа песен до два месеца сн. Фейсбук

Атанас Кателиев с първа песен до два месеца сн. Фейсбук

Наско разкрива и какво ще направи с наградата от шоуто. „Засега ще я инвестирам само в посока музика. За нещо в личен план не съм мислил – ако остане време, тогава“, казва Кателиев и допълва, че вече работи върху първата си песен. „Работа върху първа песен и надявам се до два месеца тя да бъде факт. Стартирах няколко музикални идеи, но все още нищо цялостно“, споделя изпълнителят за бъдещите си планове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар