Принц Уилям луд по племенницата на Камила Паркър-Боулс (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Андрю Мортън с нови разкрития за принц Уилям и Кейт Мидълтън

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са женени вече 8 години. Но преди да срещне съпругата си принцът е бил увлечен по друга. Според информация от кралския биограф Андрю Мортън и няколко други източници, преди съдбовната среща с Кейт, той е имал интерес към племенницата на Камила Паркър-Боулс (сегашната съпруга на баща му принц Чарлз).

В книгата си „Уилям и Катрин“ Мортън разказва, че Уилям е проявявал интерес към Ема Паркър-Боулс през 1999-та година. Според писателя 17-годишният тогава принц често е „гледал с обожание“ 25-годишното момиче, което днес работи като журналист и телевизионен водещ.

През 1999-та година източници на изданието „Sunday People“ потвърждават привличането помежду им. „Той наблюдаваше Ема с любов, а тя попиваше всяка негова дума. Понякога той се взираше в нея с такова обожание, че ставаше малко неудобно. Той отвсякъде изглеждаше като млад мъж, който се влюбва“, казват те.

Историята на Уилям обаче не продължава с Ема, когато той среща Катрин Мидълтън в университета „Сейнт Андрюс“ в Шотландия. Въпреки развоя на събитията, Ема дори получава покана за кралската сватба през 2011-та година. Преди големия ден тя споделя: „Бях наистина трогната. Изненадах се, защото знам, че не е поканил много хора“.

Племенницата на Камила Паркър-Боулс се изказва и ласкаво за Кейт Мидълтън. Тя нарича херцогинята на Кеймбридж „зашеметяваща“. За принц Уилям Ема споделя: „Той можеше да се разглези, но той не отиде в тази посока и притежава много повече скромност, отколкото много хора, които познавам“, пише edna.bg.

Принц Уилям луд по племенницата на Камила Паркър-Боулс преди Кейт сн.

Принц Уилям луд по племенницата на Камила Паркър-Боулс преди Кейт сн. Инстаграм

Младежкото увлечение на принц Уилям обаче е далеч зад гърба му. Той вече е щастливо женен от 8 години за Кейт Мидълтън, с която имат три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия принц Луи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар