Снахата на Искра Фидосова се фука с уникален пръстен

Снахата на Искра Фидосова се фука с уникален пръстен
5 (100%) 1 vote

Бъдещата снаха на Искра Фидосова се фука със скъп годежен пръстен

Лора – бъдещата снаха на Искра Фидосова се фука с невероятен пръстен в мрежата. Атрактивното бижу събра погледите в мрежата. Пръстенът с огромен диамант е подарък от сина на юристката – Франсоа Фидосов.

В началото на тази година той предложи брак на любимата си. Младежът изненада Лора с предложението по време на романтична почивка на Малдивите. Младата дама не предполагала, че той ще й предложи брак по време на почивката.

Бъдещите съпрузи не крият за предстоящото щастливо събитие. От няколко месеца те дори живеят под един покрив.

Още преди сватбата, Искра Фидосова им поднесе подаръка си. Юристката се изнесе от апартамента си в столицата и го отстъпи на единствения си син. Наследникът й се шири с любимата си в просторно жилище, намиращо се в представителна сграда на метри от входа на Южния парк.

Но вместо да се заемат с подготовката на сватбата, младите обикалят света. Наскоро те се завърнаха от екскурзия до Копенхаген. Влюбените са категорични, че сватбата ще е столицата, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Франсоа следва право в София, а Лора е столичанка и е студентка по архитектура. Приятелите и на двамата са в София. Единствено роднините на младоженеца живеят в Монтана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар