Пак арестуват сина на Миню Стайков?

Гласувайте за статията
Стайко Стайков пак може да попадне зад решетките

Специализираната прокуратура разследва лекари заради съмнения за манипулирана съдебномедицинска експертиза, позволила на сина на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко Стайков, да излезе от ареста – пише в. „Уикенд“. Според информиран източник на изданието от държавното обвинение ще поискат ново медицинско изследване на наследника на карнобатския олигарх и ако то потвърди подозренията им за по-ранни фалшиви лекарски заключения, може да се стигне до връщането на Стайков-младши в ареста или пък в болницата към Софийския затвор.

Разследването на лекарската експертиза на Стайко Стайков идва само седмица след края на 9-месечния съдебно-медицински трилър с неговия татко Миню. Наскоро четирима лекари от „Пирогов“, сред които и шефът на клиниката по неврохирургия проф. Николай Габровски, обявиха под клетва в Специализирания съд, че няма данни Миню Стайков да е прекерел исхемичен инсулт и че може да се придвижва на собствен ход, макар и да се явява на съдебните заседания в инвалидна количка от септември 2018 г. насам.

Преди месец карнобатският алкохолен бос обяви гладна стачка като форма на протест срещу съдебната система. Оказа се обаче, че Стайков визира под гладна стачка липсата на месо в хранителния си режим. На съдебното заседание стана известно и друго – че Миню Стайков отново е отказал да бъде прегледан с ядрено-магнитен резонанс, тъй като не искал да бъде облъчван с рентгена, а отделно от това страдал от клаустрофобия.

Стайко пак може да попадне зад решетките

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар