Андрей Слабаков отказа алкохола

Андрей Слабаков отказа алкохола
5 (100%) 1 vote
Новият евредепутат Андрей Слабаков вече не надига чашата

Новоизпеченият евродепутат Андрей Слабаков е променил изцяло навиците си – пише в. „Уикенд“. Опърничавият режисьор дори е скъсал с най-привичното си занимание и не близва алкохол. Слабаков не надига бутилки и кенчета от любимата си напитка – бирата, с която започваше и завършваше деня си. Откакто се очерта пътят към Европарламента, войводата я кара само на безалкохолни напитки и кафета – отбелязва изданието.

Наскоро Андрей Слабаков бе засечен в малко бистро в кв. „Бояна“, където живее, да посръбва ободряваща напитка с бутилка газирана вода и естествено, с димяща цигара в ръка. Разпозналите го направо не можеха да повярват, че режисьорът се налива с безалкохолно, вместо да отпива пенливо пиво.

Само едно никога няма да се промени – страстта на Андрей Слабаков към тютюна. Той винаги е казвал, че няма да откаже цигарите, а преди дни обясни, че ще си пуши и в Европарламента, тъй като там си има кътчета специално за заклети тютюнджии. Немарливият към облеклото си режисьор обаче още не е сменил стила си на обличане и няма никакво желание да облича риза и сако. В кварталното бистро той бе облякъл камуфлажни панталони като военен, грешка без ръкави, а косата си бе вързал на редовната опашка отзад на тила.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар