Мъжът на Елена Йончева я смени с по-млада любовница

Мъжът на Елена Йончева я смени с по-млада любовница
2 (40%) 1 vote
Евродепутаткъта Елена Йончева пред развод

Политическата кариера на бишвата журналистка Елена Йончева може и да потръгна, но личният й живот търпи сериозна криза – издават пред „Уикенд“ отлично информирани източници. Докато настоящата евродепутатка стяга куфарите за Брюксел, мъжът й Пламен Тодоров върти любов с друга жена – разкрива изданието, като уточнява, че новата фаворитка на архитекта е едва на 27 години и връзката им датира от няколко месеца.

Според отлично информиран източник отношенията на Елена Йончева и Пламен Тодоров охладнели още след раждането на сина им Теодор. По това време бившата половинка на Сергей Станишев реши да гради политическа кариера и се присъедини към листата на БСП в Хасково, а семейството й остана на заден план. 55-годишната Йончева заряза новороденото бебе на чужди грижи и хукна по партийни конгреси.

Говори се, че бащата също бил ангажиран и нямал време за хлапето.
„Детето го отглеждат бабите и няколко гледачки“ – издават запознати.

По време на една от командировките си Пламен започнал любовна авантюра с 27-годишната жена. Той бил изцяло хлътнал по нея и дори замислял раздяла с официалната си половинка Елена Йончева. Той обаче изчаквал да измине цялата суматоха около евроизборите. Сега, когато Елена се готвела за Брюксел, архитектът ставал все по-смел в изявите си с любовницата.

Елена и Пламен вече са в хладни отношения

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар