Ернестина Шинова защити Андрей Слабаков (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Ернестина Шинова вярва в съпруга си

Ернестина Шинова защити съпруга си Андрей Слабаков. Една от най-големите изненади на европейските избори е влизането на съпруга й в Европейския парламент. Така артистичното семейство влезе в нетипична за него светлина – тази на политиката.

Ернестина гостува в „Тази събота“, където разказа какво мисли за новия пост на съпруга си и планира ли да се премести заедно с него. Според актрисата съпругът й никога не й е съобщавал официално, че ще се занимава с политика. Но винаги е бил ангажиран по някакъв начин с нея.

„Това никога не е било нещо, което е имало нужда да бъде съобщавано. Той си е бил винаги ангажиран с някакви неща, винаги е участвал по някакъв начин в политически живот. Винаги е взимал отношение, а това доста дразни някои хора“, сподели Енестина. „Разбрах, че не само драматичните обстоятелства са проба за приятелството между хората. Оказа се, че един голям успех също е такава проба“, каза още Шинова.

Откакто Андрей Слабаков влезе в Европейския парламент, той и Ернестина се сблъскаха с много критики и „хейт“. „Хейтът е нещо, с което никога няма да свикна. Не мога да свикна. Със злобата и завистта не мога да свикна. България е много странно място. Ако завистта на хората можеше да захранва електроценрали, токът ни щеше да бъде безплатен“, споделя своето мнение за омразата на хората актрисата.

„Този хейт ме изненада, защото той е адски безпочвен. Излиза, че човек, който има брада, непременно е нечисто плътен… Много странни неща, които не ги очаквах. Очаквах сблъсък на идейни полета. Това ми се вижда много ниско ниво. Това изглежда е някаква борба между партийни централи, в която се оказах въвлечена“, искрена е Ернестина.

Подкрепа

„Аз много вярвам в Андрей, защото той има в главата си много конкретни неща, но той не може да говори в момента за тях, преди да е видял възможностите те да се реализират. Сигурна съм, че той ще направи каквото може. Убедена съм в това“, споделя актрисата за съпруга си.

Ернестина Шинова вярва в съпруга си Андрей Слабаков сн. btv.bg.

Ернестина Шинова вярва в съпруга си Андрей Слабаков сн. btv.bg.

Ернестина не мисли да заминава в Брюксел с Андрей. „Аз не мисля да бъда в Брюксел с него. Аз имам възрастни родители. Имам много договори и ангажименти, които трябва да изпълня. И съм отговорен човек, както и той, така че ще си свърша работата. Ще пътуваме явно, ще стане доста сложно“, разкрива още актрисата за живота си оттук нататък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар