Отварят родния дом на принцеса Даяна за посетители (Вижте повече)

Отварят родния дом на принцеса Даяна за посетители (Вижте повече)
4 (80%) 1 vote

Изложба разкрива живота на Даяна и семейството й

Отварят родния дом на принцеса Даяна. Майката на Уилям и Хари загина при нелеп инцидент в Париж преди 22 години. Все още има хора, които се съмняват дали катастрофата е била инцидент или принцесата е била убита.

Сега на всички фенове на принцеса Даяна им се отдава невероятна възможност, а именно да видят къде е прекарала детството си тяхната любимка. Домът, в който майката на Уилям и Хари е живяла като дете, отваря врати са посетители това лято. От 1-ви юли до 31-ви август имението „Алторп“ ще бъде отворено от 12:00 до 17:00 часа всеки ден (без 6-ти, 7-ми и 21-ви юли).

Последните групи ще могат да влезнат и да разгледат имението в 15:00 часа. Домът е частен и затова са възможни някои промени в графика за посещения, пише nova.bg. Имението се намира на магистрала М1 и е на около час и половина път от Лондон с кола.

В имението, където Даяна е прекарала детството си е подредена изложба, която разкрива подробности за живота на фамилията Спенсър и за принцесата. Посетителите ще имат възможността да научат за любовта на фамилията към животните. Един от експонатите е портрет на любимата котка на Даяна – Мармалейд. Той е нарисуван от известната полска художничка Анела Павликовска.

Животните винаги са били част от живота на семейство Спенсър, което пристига със своите стада овце заради богатата паша още през 1486-та година. Те построили своя дом там през 1508-ма година. Оттогава зелените пасища и гори от дъб са в основата на техния живот и дом на много животни (включително черен елен лопатар).

Отварят родния дом на принцеса Даяна за посещение сн. Уикипедия

Отварят родния дом на принцеса Даяна за посещение сн. Уикипедия

Освен домът, в който прекарва детството си, „Алтроп“ е и мястото, където майката на Уилям и Хари е погребана. Гробът на принцесата обаче не е достъпен за посетителите. Той се намира на остров в средата на езерото „Round Oval“. В парцела обаче има мемориал, където желаещите могат да отдадат почит на покойната принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар