Брад Пит заплашил Анджелина: Подпиши документите за развод или ще те съсипя!

Гласувайте за статията

Брад Пит заплашил Анджелина, за да се разведе с нея

Въпреки че Анджелина Джоли заведе дело за развод с Брад Пит, последната дума имаше именно актьорът. Приближени на двойката разкриват, че двамата съпрузи са имали сериозен разговор преди развода.

Анджелина не искала да подпише, но Брад успял да я убеди да подпише документите, пишат американските таблоиди. По думите им, екипът на Брад започнал да отправя сериозни заплахи към актрисата, само и само да я склонят към развод.

„През целия период на делото, Брад беше изключително търпелив. Прие много нейни изисквания, но накрая започна да се изморява. За Анджелина разводът се превърна в игра — тя отлагаше с още един месец и още един месец“, разкриват приятели на актьора.

Накрая Брад и юридическия му тим поставили условие на актрисата — или ще подпише, или ще я съдят.

„Той е уморен и болен от Анджелина, предвид факта, че отлагаше постоянно развода им. И в един момент се вбеси“, твърдят още неговите приятели, предава tocka.com.mk.

Накрая адвокатите на актьора се обърнали към съда с молба за натиск върху актрисата. Тя щяла да получи тежко финансово наказание, ако не подпише развода.

По тази причина, преди дни Анджи се съгласила. Двамата с Брад продължават да уточняват подробностите около подялбата на имуществото си. Иначе актрисата получи пълни права върху децата, но Брад може да ги вижда винаги когато поиска. Именно затова бе и голямата битка между двамата, от която не успяха да излязат с усмивки.

Брад Пит заплашвал Анджелина за развода сн. Уикипедия

Брад Пит заплашвал Анджелина за развода сн. Уикипедия

Двойката има 12 години съвместен живот, две, от които като женена двойка. Те се запознават на снимките на „Мистър и мисис Смит“, което коства и първия брак на Брад. Актрисата Дженифър Анистън наскоро сподели, че самата тя неволно е подтикнала съпруга си в ръцете на Анджелина. И до днес съжалява само за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар