Приятелите на Уилям с нови разкрития за връзката му с Кейт (+ Защо не харесали херцогинята?)

Гласувайте за статията

Приятелите на Уилям разкриха защо не са харесали Кейт в началото

Меган и Хари не са сами. Историята на принца, чийто избор не е одобрен от кралицата или семейството, не е единствената. Оказа се, че Кейт и Уилям също са минали по трънливия път на щастието, тъй като любовта им била критикувана още от самото начало.

Както е известно, двамата са заедно от университета, където дори се събират да живеят заедно. Приятелите на Уилям от аристокрацията обаче отказват да приемат Кейт за негова половинка.

По-голяма част от приятелките му дори го съветват да си намери някоя по-добра. Племеннички на кралицата, роднини на Даяна, дори приятели на баща му, не спират да му говорят, че е по-добре да се откаже от Кейт, пише crnobelo.com. Всички те били на мнение, че Кейт „не е една от тях“. Освен, че била момиче от средната класа, тя дори не им се струвала достатъчно шлифована, за да бъде с принца.

В крайна сметка, Уилям решил да ги послуша и се разделил с Кейт. Двамата прекарали разделени повече от година, преди да си изяснят отношенията и да решат, че искат наистина да са заедно.

На Катрин обаче й се наложи доста време да се бори, за да докаже, че е достойна да бъде принцеса. Дори след сватбата, тя правеше всичко възможно, за да осигури на Уилям и себе си нормален живот.

Двамата първо останаха в Ангълси, а след това се установиха в Норфолк, където се роди и първото им дете. Едва последните години съпрузите се преместиха в двореца Кенсингтън, за да могат децата им да посещават училище в Лондон.

Приятелите на Уилям смятали, че Кейт не му подхожда сн. Уикипедия

Приятелите на Уилям смятали, че Кейт не му подхожда сн. Уикипедия

Кейт пък не спира да доказва, че е най-достойната кралица, която Англия може да желае. В последните месеци тя започна да поема все повече самостоятелни ангажименти и да се впуска в различни обществени инициативи. И успява да спечели всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар