Кейт и Уилям показаха малкия Луи (Семейството за първи път се появи заедно на официална изява)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям показаха порасналия Луи

Една година след раждането си, малкият принц Луи се превърна в звездата на военния парад за рождения ден на кралица Елизабет. Най-малкият син на Кейт и Уилям няма никакви публични изяви и въобще, бива показан много рядко пред обществото.

Както съпрузите споделят, решението да държат медиите далеч от пресата не е случайно. За разлика от Шарлот, която е първата кралска принцеса, която е и наследник на трона, родена от 50 години насам и Джордж, който вече е бъдещ крал, Луи е късметлията да е изтърсакът в семейството. Кейт се радваше да го държи далеч от медиите и да се наслади истински на раждането му. Папараци я заснеха докато го водеше още в количка, а година по-късно малчуганът вече уверено стъпва и дори тича.

И тази година фотографите имаха възможност да заснемат уникални моменти от парада. На част от снимките, малките Джордж и Шарлот се крият зад едно перде, а Луи наднича иззад стъклото. По-късно цялото семейство се появи на балкона. На Кейт се падна честа да държи малчугана и да го варди, докато Уилям отговаряше за по-големите им деца.

Впечатление обаче прави и подреждането на двойките. Тази година Уилям и Хари застанаха в двете най-отдалечени страни на балкона, а принцовете Андрю и Чарлз стояха най-близо до кралицата. Зад нея бяха принцеса Ан, както и принцесите Йожени и Беатрис. Графиня Уесекс беше по-отзад, а във външната част на кралския балкон бяха Отъм и Питър Филипс и техните деца.

Кейт и Уилям показаха малкия Луи сн. You Tube

Кейт и Уилям показаха малкия Луи сн. You Tube

Като цяло, кралската фамилия демонстрира сплотеност и силна връзка помежду си. Впечатление направи, че и всички присъстващи спазиха протокола и се постараха да останат сериозни по време на парада на авиаторите. Единствено малчуганите не спряха да усмихват, макар принц Джордж да изглеждаше също сериозен. А малкият Луи не пропусна да направи и куп физиономии, за радост на фотографите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар