Меган Маркъл с първа изява след раждането (Херцогинята разкри, карат ли се още с Кейт)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл с първа изява след раждането, карат ли се още с Кейт?

Меган Маркъл се появи за първи път след раждането на първородния си син. Херцогинята на Съсекс се появи в компанията на принц Хари, Кейт и Камила, като трите дори се возеха в една карета. Последното провокира и съмнения, че май трите са загърбили драмите помежду си и се разбират отлично.

Кейт показа изключително мило и усмихнато отношение към Меган. Херцогинята носеше и светложълт костюм, по примера на кралица Елизабет. Явно съпругата на принц Уилям се учи от баба му, как да общува чрез облеклото си. И ясно показа, че към Меган има само приятелско отношение, като няма лоши чувства между тях.

Компания и на двете правеше херцогинята на Корнуол — Камила. Съпругата на принц Чарлз имаше доста мрачна слава, но напоследък е позабравена покрай слуховете, че младите принцеси се карат. Самите Уилям и Хари твърдят, че Камила не е толкова лоша свекърва.

И дори децата им я обичат и са много близки с нея, като с родна баба.

Появата на трите дами заедно сложи край на клюките за драми. Въпреки това, впечатление направи, че Меган направи всичко възможно, за да се скрие зад най-малкия внук на кралицата и братовчед на принц Хари. Херцогинята все още не се е възстановила от раждането на детето си и затова предпочита да е далеч от прожекторите. Мнозина обаче побързаха да я сравнят с Кейт на сватбата й миналата година. И отбелязаха, че за разлика от съпругата на Уилям, половинката на Хари, явно не може да се похвали с толкова стройна фигура. И далеч не се възстановя така лесно като Катрин.

Меган Маркъл с първа изява след раждането сн. Инстаграм

Меган Маркъл с първа изява след раждането сн. Инстаграм

Самата Кейт Мидълтън направо блестеше и правеше впечатление с тънката си фигура. Бъдещата кралица признава, че покрай грижите за трите си деца, няма време да се нахрани, а не да напълнее. И това си личи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар