Ани Салич изнемогва

Ани Салич изнемогва
5 (100%) 1 vote

Ани Салич е изправена пред сериозен проблем

Ани Салич изнемогва с издръжката на сина си Лазар, който е студент в Холандия. Въпреки космическата си заплата в Нова тв, водещата едва успява да покрие разходите, свързани с обучението на сина си.

За да се справи с непосилните за нея разноски, тя разпродава имотите си. Водещата вече е обявила за продан парцел в село Рударци. Локацията му е повече от атрактивна – намира се квартал на богатите в непосредствена близост до минерални извори. Парцелът е с площ от един декар и въпреки отличните му характеристики, липсват кандидати за покупка.

Причината за липсата на интерес е високата цена. Имотът е със сантиментална стойност за новинарката. Тя се сдоби с парцела по време на брака си с Бранко. Двамата възнамеряваха да построят там втора къща, в която да прекарат старините си.

Но след раздялата им, Ани Салич окончателно се отказа от идеята за строеж на втора къща. Тя вече има просторен палат в селото, където се нанесе след развода.

Противно на твърденията, че телевизионерката се вписва идеално в селската обстановка, се оказва, че съседите й я недолюбват. Те не я харесват, защото си позволила да заграби общински терен пред къщата, в която живее.

Мястото било предназначено за път, на който колите да обръщат. Но още с пристигането си в Рударци, Ани Салич хвърли око на парчето земя пред дома си и бързо го присвоила, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар