Преслава първа дружка с Петя Дикова

Преслава първа дружка с Петя Дикова
5 (100%) 1 vote

Преслава се сприятели с Петя Дикова

Покрай майчинството Преслава се сприятели с Петя Дикова. Двете дами разхождат заедно децата си.

Преси реши да се възползва от хубавото време и да разходи малката Паола в парка. Компания й прави телевизионерката Петя Дикова, която преди месец стана майка. Изпълнителката сподели снимка от разходката им в Южния парк.

По всичко личи, че двете не просто много се забавляват, но и за тях майчинството не е тежест. Фотосът събра 17 000 лайка и стотици коментари за отрицателно време, пише БЛИЦ.

От близо месец Преслава е преустановила изявите си. Причината е пластична операция на носа. След като на сватбата на Софи Маринова, Преси се запозна с виден пластичен хирург от Турция, реши да коригира носа си. Първата операция е направена през месец март. Тъй като Преслава не била напълно удовлетворена от резултата, решила да се оперира повторно.

Феновете й коментират, че с новата си визия тя прилича поразително много на Галена. Голяма част от почитателите й не одобряват промяната и определят Преси като клонинг на своята бивша дружка Галена.

Двете бивши приятелки са в постоянна конкуренция не само за хитове, но и за облекло. Очевидно вече ще се конкурират и по отношение на пластичните операции. Не е ясно как Галена приема факта, че колежката се подлага на корекции, за да заприлича на нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар