Деси Слава притесни феновете си

Деси Слава притесни феновете си
5 (100%) 1 vote

Феновете на Деси Слава са сериозно притеснени

Деси Слава притесни феновете си. Година и половина след раждането на втория си син, тя не само не успя да отслабне, но и качи допълнителни килограми. Феновете й са притеснени и се питат какво се случва с нея. Те вече са изгубили надежда, че някога ще видят любимката си в предишната й форма.

Изпълнителката също се притеснява от факта, че не може да отслабне. Но не прилага никакви мерки, пише Марица.бг, позовавайки се на „Уикенд“. Вместо да започне спеша диета, блондинката предпочита да не се качва на кантара, за да не се разочарова от това, което ще види.

Тя вече не се побира в дрехите си, но въпреки това отказва да обнови гардероба си, тъй като все още се надява, че ще отслабне. Пайнерката не си позволява да споделя снимки в мрежата, които предварително не са били обработени.

Но бизнесменът Петко Димитров си позволи да сподели видео от нейна изява. От него става ясно, че Деси Слава гони 90 кг.

Очевидно при нея проблемът не е само естетически. Близките й я съветват да си направи пълни изследвания, за да установи причината за напълняването си. Вероятно хормоните й не са в норма. Но дори и напълняването й да не е свързано с определен здравословен проблем, със сигурност в бъдеще ще навреди на нейното здраве.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар