Анджелина Джоли със солена глоба заради развода с Брад Пит

Анджелина Джоли със солена глоба заради развода с Брад Пит
4.5 (90%) 2 votes

Анджелина Джоли може да се окаже принудена да плати солена глоба заради развода си с Брад Пит

Разводът с Брад Пит ще излезе солено на Анджелина Джоли. Вече трета година двамата не успяват да се разведат по вина на актрисата, която умишлено бави бракоразводния процес.

През месец април дори се появи слух, че тя бави процеса, тъй като иска да си върне съпруга. Но съдът окончателно попари копнежите й с решението, което издаде. Актьорите бяха официално обявени за юридически необвързани, докато не изяснят останалите подробности около развода си.

Близо три години Брад Пит беше принуден да дава обяснение за причините, довели до раздялата му с актрисата. И това вече му писва. Той е от хората, който не обичат дълго да влачат проблемите си и предпочита всичко да приключи по възможно най-бързия начин. Но очевидно Анджелина Джоли не мисли така.

Актьорът е помолил адвокатите си да определят краен срок за развода. И ако бившата му съпруга не го спази, съдът ще й наложи солена глоба.

Приближени до Брад Пит споделят, че той няма никакво намерение да затопли отношенията си с актрисата и желае единствено всичко да приключи час по-скоро.

Брад Пит също съжалява за развода, но е убеден, че няма връщане назад, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар