Лили Иванова с рекорден хонорар

Лили Иванова с рекорден хонорар
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова вдигна хонорара си двойно

Лили Иванова вдигна хонорара си двойно и вече не се изявява за суми под 30 000 лв. Доскоро тя приемаше участия срещу хонорар от 15 000 лв. Но вече е вдигнала двойно исканата сума. Примата на българската естрада отказва изяви срещу по-ниско възнаграждение.

Собственик на пиано бар в Лозенец е разочарован от отношението на примата. Той възнамерявал да я покани за откриване на сезона и бил склонен да плати хонорар от 15 000 лв. Но след като се свързал с Лили Иванова, останал неприятно изненадан. Тя заявила в прав текст, че няма да се качи на сцената за сума под 30 000 лв. Ресторантьорът направил и невъзможното да преговаря с нея, но тя била непреклонна. Той й предложил 18 000 лв, но примата отказала категорично.

От години Лили Иванова подбира изявите си. Тя предпочита концертите пред участия в заведения. Но очевидно има ресторантьори, които могат да си позволят новия й хонорар. Примата ще открие сезона в известен клуб в Слънчев бряг. Заведението е с капацитет от 1000 души и със сигурност може да си позволи заплащането на подобен хонорар, пише БЛИЦ.

Лили Иванова е известна не само с претенциите си по отношение на хонорара, но и с изискванията си към мястото, където ще пее. Тя държи на специално отношение и обикновено отказва снимки с феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар