Добромир Гущеров с изненадващ жест към Светлана

Добромир Гущеров с изненадващ жест към Светлана
5 (100%) 1 vote

Свекърът на Светлана Гущерова я изненада приятно

Добромир Гущеров изненада приятно снаха си Светлана. Преди часове в мрежата се появи снимка, която дава отговор на твърденията, че той е във вражда със сина си и неговата съпруга. Бившият депутат се снима с внучка си, която носи неговото име.

Повод за твърденията, че той не е в добри отношения със Светлана, стана отсъствието му от сватбата. Миналото лято плеймейтката се врече във вечна вярност на Християн Гущеров. Но баща му не присъства на сватбата.

Младата майка сподели пред „Галерия“, че няма представа откъде се е появил този слух. Но е убедена, че между нея и бащата на Християн няма напрежение. Думите й доказва и публикуваната снимка.

Светлана допълни, че той не е бил на сватбата заради неотложен ангажимент. Тя самата дала идея дъщеричката й да бъде кръстена на дядо си и баба си по бащина линия. Малката е с две имена. Наследницата на Християн и Светлана се казва Анелия-Добромира.

Гущерова допълни, че след появата й семейството е станало по-сплотено и твърденията, че в такъв случай отношенията на родителите охладняват, според нея нямат нищо общо с истината. Тя допълни, че малката спи заедно с родителите си и баща й няма нищо против това, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар