Гала подготвя нова рокада

Гала подготвя нова рокада
5 (100%) 1 vote

Гала подготвя голяма рокада в предаването си

Гала подготвя поредната рокада в предаването си. Тази седмица в предаването й беше излъчен специален репортаж с Мегз. След скандала с Румен Рончев, дизайнерката отказва всякаква изявява в медиите. Единствено се съгласи да говори пред камерите на предаването „На кафе“.

Заслугата е изцяло на Кристина Патрашкова, която не крие симпатиите си към брюнетката. Тя многократно е заявявала, че се възхищава не само на таланта на Мегз, но и на нейното желание за работа. Гала и Патрашкова отдавна ухажват дизайнерката. Тяхното желание е тя да стане част от екипа на предаването. И двете водещи имат нюх и знаят много добре, че изявата на Мегз ще е свързана само с позитиви.

След като споделили намеренията си нея, брюнетката веднага започнала да изтъква условията и претенциите си, а те никак не са малко. Но този етап прегорите с нея не са стигнало конкретно решение и по-скоро са в начален етап, пише БЛИЦ.

Както вече стана ясно, Зейнеб Маджурова няма да е част от екипа на предаването от следващия сезон. Амбициозната репортерка взе решение да напусне, за да се посвети на лични дела. Тя ще насочи усилията си към завършване на университета. Заради работата си в Нова тв, Зейнеб изостана с изпитите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар