Кралски биограф направи скандални разкрития за брак на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Кралски биограф направи скандални разкрития за брак на Кейт Мидълтън и принц Уилям
5 (100%) 1 vote

Кралски биограф разкри скандалната истина за брака на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Историята на Кейт Мидълтън и принц Уилям далеч не е като в приказките. Кралският биограф Кати Никол направи потресаващи разкрития за брака им. Тя сподели, че двамата вероятно са си мислили, че ще мине много време, докато всички разберат истината за тях.

Кати Никол имала съмнения още от началото на връзката им. Кейт никога не е имала амбиции за бляскава кариера. Тя живеела безгрижно, а в главата й имало само мисли за бляскав живот и почивки до екзотични дестинации. Това е причината Уилям дълго да се колебае, преди да й предложи брак. щ

Сред поредица от изневери от негова страна, преди години двамата сключили споразумение по време на пътуване до Сейшелите. Принцът придобил част от активите на баща си и за да не загуби всички трябвало да си подсигури спокойствие в семейството. Той поискал от Кейт бракът им да продължи без да правят публично достояние проблемите си, за да бъде всичко наред.

Херцогинята се съгласила с изискванията на съпруга си и към днешна дата двамата изглеждат перфектната двойка. Но първото впечатление е далече от реалността.

Кати Никол изтъква, че принц Уилям гледа Кейт с безразличие и това е очевидно от снимките им, които са в медийното пространство, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар