Седмичен хороскоп за 8 – 14 юни, повече вяра за Телците, компромиси за Деви

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
В началото на периода е възможно на работното ви място да преодолеете някои затруднения. Постигнатото от вас ще има позитивно отражение върху живота ви занапред. Постарайте се да си създадете обективна представа за заобикалящата ви действителност. В края на седмицата умението ви да се концентрирате върху важните събития ще ви помогне да се справите с редица непредвидени проблеми.

Телец
Още в понеделник обмислете стратегията, която възнамерявате да следвате през идващите седмици. Не позволявайте на случайността да се намесва в хода на развитието на важните за вас неща. Вярвайте повече в себе си. До средата на периода намалете до минимум излишните разходи. Интуицията ще ви помага да се справяте с предизвикателствата, които ще срещате по пътя си.

Близнаци
Не се колебайте да предприемете ходове, които биха могли да ви гарантират стабилност в служебен и в материален план. Погрижете се да изпълните собствените си задачи, това ще ви осигури лично спокойствие. До средата на седмицата ентусиазмът ви може да ви донесе значителни ползи в професионалната сфера. В петък ще се създадат отлични предпоставки да работите в екип.

Рак
През идната седмица се погрижете да реализирате деловите си начинания, както предварително сте ги планирали. В случай, че сте изправени пред разрешаването на определени проблеми, то обезателно се съобразявайте с обстоятелствата. Около средата на периода покажете умението си да постигате желаното в професионалната сфера. Движете инициативите, от които печелите добре.

Лъв
В материално отношение се стремете да бъдете по-пестеливи. До средата на периода избягвайте да изпробвате късмета си в материалната сфера, рискувате да останете разочаровани от крайните резултати. Погрижете се да изпълните текущите задължения на работното си място. След сряда не позволявайте на предразсъдъците и негативната нагласа да вземат превес в съзнанието ви, тъй като ще бъде изключително трудно да овладявате ситуациите.

Дева
През идната седмица се стремете така да разпределяте времето си за изпълнение на текущите задължения, че да разполагате с повече часове за отдих. Опитайте се сред приятели и познати да намерите съмишленици. Обмислете стратегията, която възнамерявате да следвате в професионалната сфера. За вас би било полезно да правите повече компромиси.

Хроскопа за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар