„Женени от пръв поглед“ на съд (Участници съдят продуцентите)

„Женени от пръв поглед“ на съд (Участници съдят продуцентите)
5 (100%) 1 vote

Продуцентите на „Женени от пръв поглед“ на съд

Участници във формата „Жени от пръв поглед“ скочиха на продуцентите. Двама от тях вече са завели съдебни дела, научи Хот арена.

За втори сезон шоуто, събиращо напълно непознати хора пред олтара, претърпя истински провал. Риалитито завърши с шест провалени брака и една двойка, която реши да даде шанс на връзката си. Единствено Ивана и Мерал изявиха желание бракът им да продължи. Но след края на формата и те са решили да се разведат, което означава, че нито една двойка няма да продължи брака си след предаването.

Въпреки усилията на психолози и астролози, „Жени от пръв поглед“ се оказа пълен провал. Оказа се, че единствената цел на продуцентите е високият рейтинг и тях не ги интересува какво се случва с двойките. Предаването вързва участниците с железни клаузи в договора. Никой няма право да каже „Не“ в гражданското. В противен случай ще трябва да плати солидна неустойка.

Психолозите също се оказаха неправилно подбрани. Сред тях беше и бившата изгора на Слави Трифонов – Маги. Блондинката се изложи с изявата си във формата и зрителите посъветваха не само нея, но и останалите й колеги, да скъсат дипломите си. Маги не успя да забележи тираничното отношение на Светозар към съпругата му Таня и това допълнително разгневи зрителите, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар