Слави Трифонов с нова страст (Вижте за какво харчи луди пари)

Слави Трифонов с нова страст (Вижте за какво харчи луди пари)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов има нова страст

Слави Трифонов се не скъпи, когато става въпрос за собственото му удоволствие. Той пръска луди пари за новата си страст. След броени дни шоуменът ще участва в събитие, което очаква с нетърпение.

Той ще присъства на аукцион на „Кристис“, който ще се проведе в център „Рокфелерен“ в космполитния Ню Йорк. Шоуменът е хвърлил око на китарата на емблематичния Дейвид Гилмор и ще направи и невъзможното да се сдобие с нея. В сградата, където ще се проведе събитието, вече са изложени над 120 инструмента, притежавани от известния музикант.

Слави Трифонов няма да има възможността да присъства лично на събитието. Но той ще изпрати свой представител в Голямата ябълка. Дългия ще бъде представен от Емил Гатев, който е собственик на музикалната къща „Гатев и Ко“. От години той се грижи за поръчките за снабдяването на „Ку-ку бенд“ с музикални инструменти. Слави Трифонов се доверява напълно на Гатев, с когото работи вече 23 години.

Той ще го представи на търга като ще спазва инструкциите, давани му по телефона от Дългия. Гатев ще пътува заедно със съпругата си. Преди събитието той ще пътува още веднъж до САЩ, за да се запознае предварително с музикалните инструменти в аукциона, пише Марица.бг, позовавайки се на Дир.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар