Свекървата на Наталия Гуркова разпродава наследството от Джордже

Свекървата на Наталия Гуркова разпродава наследството от Джордже
5 (100%) 1 vote

Свекървата на Наталия Гуркова разпродава на безценица наследството от покойния Джордже

Свекървата на Наталия Гуркова – Мира Михалевич има сериозни финансови затруднения. Тя разпродава на безценица наследството от покойния диамантен бос.

Мира е обявила за продан не само имението в Йоханесбург, но и всички мебели и ценни вещи, които се намират в него. В момента луксозната къща е отдадена под наем. Но същевременно е обявена за продажба. Мира разпродава отделно и мебелите. Въпреки, че повечето от тях са с антикварна стойност, тя ги продава на безценица.

Масичка от масивно дърво, която струва хиляди, Мира е обявила за сумата от 1000 ранда, което се равнява на малко повече от 100 лв. Гардероб, изработен от масивно дърво, тя продава едва за 400 лв.

Според запознати, свекървата на Джордже Михалевич изпитва сериозни финансови затруднения. Докато той беше жив, тя нямаше проблеми от това естество. Ежемесечно съпругът на Наталия Гуркова изпращаше солидна издръжка на майка си. Но след смъртта му, всички сметки бяха запорирани, тъй като в ЮАР все още тече разследване.

Мълвата гласи, че Наталия Гуркова вече си е намерила нов мъж, който е в пъти по-богат от покойния й съпруг. Приближени до нея отричат тези слухове и твърдят, че тя все още страда за Джордже. Миската е предложила на свекърва си да се премести при нея в София. Но Мира е отказала, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар