Елен Колева върти тайна любов с грък

Елен Колева върти тайна любов с грък
5 (100%) 1 vote

На Елен Колева й омръзна да се крие

Елен Колева върти тайна любов с грък. Красавицата все още е лудо влюбена в бившия си Андреас Стилиану, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“. Двамата постоянно комуникират в мрежата и не пропускат възможността да си разменят любовни статуси.

Младата актриса се обясни в любов на бившия си, заявявайки че все още го обича. „Обичам го, защото той е повече мен, отколкото съм аз самата“, пише Елен Колева. Въпреки, че не споменава до кого са адресирани думите й, от реакцията на Андреас става ясно, че тя говори за него.

Бившият на Елен пише, че неговата любов крещи по-силно от демоните в нейната душа. От поста му става ясно, че той също споделя чувствата на нашенката.

Младата актриса се раздели с любимия си в края на миналото лято. Той настояваше тя да се премести в Кипър и двамата да заживеят заедно, но Елен отказа.

Заслуга за раздялата им имат и съмненията от страна на Андреас. Ревнивият грък отдавна подозирал изгората си в изневяра. След като тя отказала да се премести в Кипър, той се почувствал предаден.

Нищо чудно много скоро двамата да се съберат официално. Според запознати, това е въпрос на време, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар