Ето защо Преслава отмени участията си

Гласувайте за статията

Последната изява на Преслава беше на сватбата на Цеци Красимирова

Преслава отмени участията си. Почти месец тя отсъства от работа. Последната й изява беше на сватбата на Цеци Красимирова в Барселона. Седмица след това, пайнерката обяви изненадващо за всички, че отменя всичките си изяви. Тя отмени и участията си за баловете, които никак не са били малко.

След като Преси обяви отмяната на изявите си, в мрежата се появиха десетки гневни постове. Разочарованите абитуриенти скочиха на ресторантьори и заявиха, че искат пълно възстановяване на платените от тях суми за куверт, след като Преслава няма да пее.

Първоначално се появи слух, че изпълнителката е повалена от летен грип и това е причината за отмени всичките си изяви. Но вече стана ясно каква е истинската причина. Преслава отсъства заради повторна операция. Пайнерката си оперира два пъти носа.

Първата интервенция е била извършена този март от виден турски специалист. Но тъй като изпълнителката не била напълно удовлетворена от резултата, решила да се оперира и втори път.

Наблюдателните й фенове веднага видяха промяната. Те са категорични, че с новата си визия Преси прилича поразително много на своята колежка и бивша дружка Галена, пише Хот арена.

Двете са в постоянна надпревара и по отношение на облеклото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар