Истината: Вижте защо Елена Йончева и Пламен се разделят

Истината: Вижте защо Елена Йончева и Пламен се разделят
5 (100%) 1 vote

Политическата кариера на Елена Йончева бележи възход, но личния й живот е в тежка криза

Кариерата на Елена Йончева е във възход, но личния й живот е в сериозна криза. Според актуалната клюка, бившата половинка на Сергей Станишев е пред развод. Блондинката се разделя с любимия си Пламен.

Докато тя стяга куфарите за Брюксел, младият й съпруг върти любов с друга жена. Пламен е хлътнал по 27-годишна красавица. Двамата са неразделни. Той прекарва много повече време с нея, отколкото със семейството си. Първоначално любимият на Елена Йончева представял новата си изгора за своя колежка. Но не след дълго всички разбрали, че те не са просто колеги или приятели.

Пламен е архитект и работата му е свързана с много пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена Йончева влезе в листата на БСП, тя също пътува много.

Според запознати, кризата в отношенията й с Пламен, започнала след раждането на сина им Теодор. Бившата журналистка реши да гради кариера в политиката и заряза семейството си.

Пламен също не бил склонен да се откаже от работата си заради грижите за малкия. За него се грижат двете баби и няколко детегледачки.

Елена Йончева дори не подозирала, че любимият й има любовница. За аферата му научила, едва след като всички започнали да говорят за това. Пламен все още изчаква подходящия момент да я напусне окончателно, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар