Принц Хари със специални изисквания към хотелите, в които отсяда (Вижте повече)

Принц Хари със специални изисквания към хотелите, в които отсяда (Вижте повече)
5 (100%) 1 vote

Принц Хари със задължителни правила при отсядането си в хотел

Принц Хари, като част от кралското семейство, има специални изисквания към хотелите, в които отсяда. Ангажиментите в кралското семейство никога не свършват. Тъкмо се приберат от една локация и след няколко дни трябва да излетят към друга. Времето за семейството е оскъдно, а много често принцовете Уилям и Хари пътуват заедно със своите половинки, за да използват всяка минута с тях.

Със сигурност условията на престолонаследниците не са малки, но малко хора разбират за тях. Хотелите са задължени да пазят пълна дискретност за своите гости, да не се снимат с тях и да не позволяват на другите посетители да ги притесняват. А близък на принц Хари разкри наскоро още едно от специалните условия, които принц Хари иска да се спазва.

За най-малкия син на принц Чарлз е много важно хотелът, в който е настанен, да не използва пластмасови продукти. Начо Фигуерас, който е доста близък с херцогът на Съсекс и двамата са част от един и същи клуб по поло, наскоро сподели, че двамата са били заедно на почивка и принцът е помолил да не се използва пластмаса.

„Хари каза, че сутринта си е получил кафето в пластмасова чаша, а след това дрехите му били доставени в пластмасово пликче от химическото чистене. Помоли човек от хотела повече да не използват пластмаса, когато го обслужват“, казва Фигуерас, пише tialoto.bg.

Това не е изненадващо решение за принц  Хари, защото той винаги е бил изявен защитник на околната среда. Наскоро херцогът на Съсекс сподели, че е бил тормозен в училище заради любовта си към Земята. „Бях подиграван, защото събирах боклук. Не съм го търсил, но когато излизах и виждах, че има нещо по земята, взимах го и го изхвърлях. Така бях научен“, сподели Хари.

Принц Хари не обича да се използва пластмаса, дори когато е в хотел сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принц Хари не обича да се използва пластмаса, дори когато е в хотел сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принцът насърчи всички да го последват в запазването на чиста околна среда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар