Паола разочарова Преслава (Вижте как)

Гласувайте за статията

Паола на Преслава с първи думи

Дъщерята на Преслава изрече първите си думи. С това се похвали самата поп фолк изпълнителка в официалните си профили в социалните мрежи. Макар да е останала малко разочарована от първата дума на своята принцеса, Преси все пак се утешава с мисълта, че поне имат други обши неща.

„Въпреки всички безсънни нощи, любов и игри, първата думичка на Паола бе „ТАТА“, написа Преслава. „Успокоявам се с това, че имаме еднакъв вкус – значи прилича на мен“, успокоява се разочарованата поп фолк изпълнителка. Веднага след като Преси публикува първата дума на малката си принцеса в профилите й в социалната мрежа не закъсняха и реакциите на феновете й.

Почитателите на Преслава тръгнаха да я успокояват, че това не е толкова важно и ще има други много по-важни неща оттук нататък. Феновете на поп фолк изпълнителката също така не пропуснаха да припомнят и някои от българските поверия, свързани с първата дума на детето. Според поверията с първата си думичка – „Тата“, малката Паола е издала пола на следващото дете на певицата и Павел. Поверието гласи, че от какъвто пол е първата дума на детето, такова ще бъде следващото бебе в семейството.

Второто дете на Преслава и нейния любим ще бъде момченце, ако вярвате на такива неща. Поп фолк изпълнителката в момента не работи, защото е в болнични. Заради отменянето на участия тръгнаха слухове, че тя и Павел очакват второто си дете. Оказва се обаче, че Преси е в болнични заради корекция на носа си.

Дъщерята на Преслава с първи думи сн. Инстаграм

Дъщерята на Преслава с първи думи сн. Инстаграм

И докато е в болнични, поп фолк изпълнителката се радва на всеки миг с Паола. Преслава качи снимка как двете с Петя Дикова разхождат заедно наследниците си. „На разходка с бебоците“, написа Преси към кадъра. Веднага последваха коментари на фенове, че двете дами могат да се сродят като сватосат децата си, които се родиха с малка разлика помежду си.

Преслава и Петя Дикова разхождат заедно наследниците си сн. Инстаграм

Преслава и Петя Дикова разхождат заедно наследниците си сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар