Шеф Манчев лъсна с любовницата си на фото (Вижте блондинката, която го разведе)

Гласувайте за статията

Топ готвачът се озова в листата на най-скандалните разводи на годината

Разводът на шеф Манчев със съпругата му може да се окаже, че е най-скандалния за годината сред звездите в шоубизнеса.

Според слуховете Иван Манчев ще трябва да прежали два милиона лева след края на брака си с Марина. Тъй като ще трябва да подели имането си, което е било придобито по време на законното им семейно съжителство.

До грозната радяла, която скандализира общественото мнение се стигна след като топ готвачът бе спипан в извънбрачна авантюра с мистериозна блондинка. Личността, на която Манчев все още пази в дълбока секретност.

Снимка: ХотАрена

За новата му тръпка се знае много малко или по-точно казано нищо. Известно е само, че дамата не е сред популярните лица. Според запознати красавицата била много по-млада от кулинаря и върти свой собствен частен бизнес.

Връзката им сравнително била прясна. Само от няколко месеца. А влюбените се забавлявали като пътуват заедно по света. Точно от една такава екскурзия от минали октомври лъсна истината, че шеф Манчев си има любовница.

Двамата били на пътешествие в Азис заедно с Деси Цонева и половинката й Явор Стефанов. С които преди това правили обиколка на Европа. На кадъра от обща вечеря на компанията се вижда, че новата жена до Манчев е атрактивна блондинка.

Тя се вписвала идеално във веселата компания и вече придружавала готвача навсякъде. По време на дългите празници през май новата двойка отскочила до съседна Гърция. Където отново били на почивка с бременната журналистка и издателя, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар