Гена Трайкова стана двойна (Бременна ли е или напълня?)

Гласувайте за статията

Откакто не се появява в ефир новинарската шефка се наля и качи килограми

Гена Трайкова, която преди няколко години се издигна в службата и стана шеф на „Новините” стои далеч от светлините на прожекторите. Само, че тези пет годни откакто не е на екран се отразили пагубно на елегантната й фигура, коментират нейни колеги.

Снимка: razkritia.com

Други обаче са на мнение, че синеоката красавица май е бременна и най-накрая се е решила да стане майка.

Трайкова бе гост на сутрешното предаване „Тази събота” където се появи по повод откриването на новото новинарско студио на бТВ. На зрителите направи впечатление, че Гена е доста наедряла. Журналистката, която стоеше в статична поза и подпухналия й вид накара хората да се съмняват, че чака бебе.

Съмненията се засилиха когато се видя, че новинарката е обула ниски и удобни еспадрили. Които изобщо не подхождаха на роклята й в сиво. Но явно, че Трайкова бе предпочела да й е удобно.

Само един ден по-късно по време на официалното представяне на новото студио тя изглеждаше още по-странно. Позавяхналата хубавица, която прехвърли четерийсетте бе скрила тялото си с омотан около него шал. И докато колегите й обикаляха из новата си модерна придобивка и се хвалеха на зрителите с мултифункционалните си сетова Гена стоя непрекъснато седнала на един стол, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар