Хороскоп за 7 юни, петък – Овните да не поемат риск, Раците да действат самостоятелно

Хороскоп за 7 юни, петък – Овните да не поемат риск, Раците да действат самостоятелно
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Изпъква хазартен шанс, който може да го приемете както буквално, така и символично. Все пак бързам да предупредя да имате по-умерени отношения към риска. Предприемчивостта ви ще бъде възнаградена, но не сте предпазени от неприятности. Не поемайте отговорностите изцяло само вие, а ги разпределете и върху други хора заедно с материалната им тежест.

Телец
Наблюдават се неприятни трансформации относно работата ви и любовните дела, бъдете предпазливи. Възприемайте спокойно и хладнокръвно това, което става, иначе може да се окажете в много неприятно положение. По-добре е да чакатe и да мислите. Предстои позитивно развитие и не е лошо предварително да планирате задачите си. За момента доходите ви превишават разходите, но внимавайте и в тази област.

Близнаци
При мнозина петък се явява под формата на изпит за проява на личностните добродетели. Бъдете търпеливи спрямо развитието на обстоятелствата и толерантни в отношенията си с околните. Хубаво би било, ако претегнете на други ръка за помощ, дори вашите лични дела да не вървят твърде гладко. Впоследствие ще се убедите, че такъв начин на действие е много изгоден.

Рак
Поемете задачите в свои ръце и ще се почувствате пълноценни. Концентрирайте волята си върху изпълнението на онези свои желания, които са необходими за успеха на делата ви. Денят е благоприятен, но дръжте постоянно пред погледа си главната цел. Не се претоварвайте и не пилейте пари.

Лъв
Прогнозите за петък са хубави, печелите както в любовта, така и в материалното отношение. В работата си отново ще имате успех, но бъдете по-инициативни и действайте веднага. Иначе ще пропуснете възможността да постигнете желания резултат. Не пренебрегвайте и препоръки от страна на други хора. Ако тръгнете на път, ще си доставите огромно удоволствие, ще спечелите и нови приятели.

Дева
Денят е с позитивна характеристика и дори късметлийски, но вие сте притеснени и неуверени. Някой от вашия кръг, който заема високо положение, ще ви протегне ръка за помощ. Не възприемайте събитията драматично, а покажете недосегаемост. Имате добре възможности в материалната сфера, стига да действате по-освободено.

Хороскопа за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар