Ани Салич предизвика пожар в Гърция

Ани Салич предизвика пожар в Гърция
5 (100%) 1 vote

Ани Салич остана без бунгало в Гърция

През 2014 година Ани Салич се сдоби с ваканционен имот в Гърция. Новинарката брои сумата от 100 000 евро за парцел с каравана на брега на морето. По онова време тя все още беше омъжена за Бранко и всяко лято почиваше там с цялото си семейство. Но след развода, бунгалото остана изцяло за нея. При всяка възможност Ани Салич отскачаше до южната ни съседка заедно с децата си. Но след инцидента от миналото лято, тя е обявила парцела за продажба.

Популярната тв водеща едва не изпепели цяло ваканционно селище на Халкидики. В резултат бунгалото й изгоря до основи. Пострадаха и съседни бунгала. Ани Салич твърди, че пожарът е избухнал заради проблем с електроподаването. Но съседите й са на друго мнение – тя просто е забравила котлона включен, след като приготвила вечерята.

За щастие пожарникарите реагирали бързо и огънят не се локализирал в съседните бунгала и вили. След инцидента водещата дори не се извинила на съседите си. Веднага след случилото се тя се прибрала в България. От миналото лято новинарката е обявила парцела за продажба. Но към днешна дата, той все още не е продаден, пише Хот арена.

Това лято вероятно тя ще почива с децата си в някой от големите хотелски комплекси в района.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар