Ани Салич сътвори голям гаф (Вижте тук)

Ани Салич сътвори голям гаф (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Ани Салич предизвика грандиозен пожар на Халкидики

Ани Салич сътвори голям гаф. Лятното бунгало на водещата на новините на гръцкия полуостров Халкидики е било почти напълно унищожено. Това се случило миналото лято вследствие на пожар, предизвикан от новинарката на Нова телевизия.

Това издадоха българи, които притежават летни вили в съседство на именитата телевизионерка. Според думите им, лумналият огън за малко да унищожи и техните бунгала. Но за щастие пожарникарите действали светкавично и съумели да овладеят огнената стихия, пише „Уикенд“.

Инцидентът с ваканционното бунгало на Ани Салич се случил, след като тя пробвала да сготви вечеря за себе си и сина си Лазар. Не е известно дали водещата е забравила включен котлона в кухнята, или пък е станало късо съединение в някой от електроуредите. Новинарката твърдяла, че става въпрос за електроавария пред пожарникарите, но съседите й по имот на Халкидики са убедени, че Салич просто е зарязала без надзор включен котлон и затова е избухнал пожара.

„Щеше да изпепели десетки бунгала и вили около плажа. След това даже не се извини, а още на следващия ден си тръгна за България. Нейното бунгало изгоря почти напълно“, гневят се на нехайството на популярната телевизионерка българи с имоти на Халкидики.

От срам Ани Салич напуснала мястото на инцидента със слънчеви очила и нахлупила шапка почти до нивото на очите.

Водещата на новините си купи бунгало на популярния гръцки полуостров през 2014-та година. Тогава Салич брои за имота около 100 000 евро. След раздялата с мъжа й Бранко бунгалото остана за нея и децата й. При всяка възможност Ани отскачаше до южната ни съседка, за да се наслади на тюркоазените води на Егейско море.

Ани Салич подпали бунгалото си в Гърция сн. ХотАрена

Ани Салич подпали бунгалото си в Гърция сн. ХотАрена

След миналогодишната авария, водещата на новините е обявила за продан парцела си. Засега обаче той все още не е продаден, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар