Двойничка на Мелания Тръмп на срещата с Бриджит Макрон в Нормандия (Снимки)

Двойничка на Мелания Тръмп на срещата с Бриджит Макрон в Нормандия (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Двойничката на Мелания Тръмп отново я замести за срещата с Бриджит Макрон в Нормандия

Двойничката на Мелания Тръмп отново се появи. Някъде между Нормандия и Ирландия, първата дама си размени ролята с тази на заместничката си. От самолета във Франция слязоха не Доналд Тръмп и съпругата му, а специален агент, който охранява президента и се преструва на жена му.

На всички медии им направи впечатление, че Мелания се появи с тъмни очила, черна рокля закопчана до шията и видимо лошо настроение. Дори срещата с една от най-близките й приятелки — Бриджит Макрон, не я накара да се усмихне. Нито да свали очилата си.

По-наблюдателни фенове забелязаха разликите между първата дама и заместничката й веднага. Двойничката на президентшата има по-тъмен цвят на косата, малко по-къса коса, а освен това е по-мускулеста и млада. Най-издайнически бяха ръцете обаче. Докато на първата дама на САЩ, ръцете й издават реалната й възраст, на нейната заместничка изглеждаха видимо по-младежки и по-гладки. Освен това липсваше и пръстена на дясната ръка, който съпругата на Тръмп носеше дори по време на визитата си в Бъкингам.

Това, което издаде поредния трансфер обаче, бе фактът, че двойничката на Мелания поздрави изключително хладно Бриджит Макрон и главно мълчеше. Това не е характерно за първата дама, която е близка приятелка с френската президентша. Въпросът какво се е случило с истинската първа дама на САЩ остава отворен. Според някои, тя се е почувствала изтощена от натоварения си график през последните дни и се е оттеглила за няколко часа, за да се съвземе.

Двойничката на Мелания Тръмп почти успя да заблуди всички колаж: Инстаграм

Двойничката на Мелания Тръмп почти успя да заблуди всички колаж: Инстаграм

Според други, Мелания е отлетяла още в Ирландия тайно за САЩ, за да види сина си. Но това е малко вероятно, тъй като й предстои да се присъедини към съпруга си и за други съвместни изяви. Каквото и да се случва с първата лейди на САЩ, едно е сигурно. При посрещането на Макрон и на честванията на деня на героите, тя не беше до Тръмп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар