Мъжът на Елена Йочева си хвана любовница (Всичко за драмата)

Мъжът на Елена Йочева си хвана любовница (Всичко за драмата)
2 (40%) 1 vote

Елена Йончева с успешна кариера на политик, но закъса на семейния фронт, мъжът й кръшка

На Елена Йончева може да й върви в политическата кариера. Но в личния си живот е на крачка от раздяла.

Като евродепутат тя вече събира куфарите си за Брюксел, а в същото време половинката й Пламен въртял любов с друга жена. Новата изгора на архитекта била само на 27 години.  А връзката им е едва от няколко месеца.

Снимка: Хотарена

Според източник на „Уикенд” хлад в отношенията между Елена Пламен се появил още след като журналистката родила детето им. Бившата на Станишев тогава се впуснала в голямата политика и се кандидатира за депутат от БСП в Хасково.

Така, че вместо да се грижи за новороденото тя започна да гради кариера на политик. И вместо да е със семейството си и бебето тръгна по партийни конгреси.

Според запознати архитектът, който е баща на Теодор също имал много ангажименти и не можел да полага грижи за сина им.

От както Йончева влезе в парламента двамата почти не се виждали. Тя по партийни задачи, той пътува из страната и чужбина. Цялата тежест по отглеждането на детето се паднала на бабите.

В една от тези командировки Пламен Тодоров започнал любовната си авантюра. Отначало с любовницата му го свързвали служебни ангажименти. Но по-късно архитектът бил влюбен до уши в брюнетката. Която е с 17 години по-млада от него.

Тодоров дори смятал официално да ложи край на връзката си с Елена. Но изчаквал да отмине патърдията около евро изборите. Но все пак доста се колебаел заради невръстното им дете.

Елена Йончева вече била уведомена от доброжелатели за изневярата на мъжа си. Но не обръщала внимание на слуховете. А той ставал все по-смел и чакал с нетърпение половинката му да замине за Брюксел.

Приятели го засичали по заведения с любовницата му. Която им представял като колежка, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар