Голям резил! Антонина Стоянова заряза добрите обноски (Вижте я боса на ВИП парти – Снимка)

Голям резил! Антонина Стоянова заряза добрите обноски (Вижте я боса на ВИП парти – Снимка)
3 (60%) 1 vote

Бившата първа дама си събу обувките на РД на Стефан Димитров и стоя боса

Антонина Стоянова стори голям резил на партито по случай рождения ден на Стефан Димитров. Бившата президентша се изложи с нелепата си издънка в луксозен ресторант на купона.

Експървата дама, която бе сред гостите за 70 годишния юбилей на композитора най-безцеремонно си излу обувките сякаш е на някой селски мегдан и яде и пи на босо.

Снимка: Ретро

Въпреки, че госпожа Стоянова бе издокарана с марков тоалет и професионални прическа и грим издънката й не остана незабелязана от другите. Докато половинката на Богдана Карадочева вдигаше наздравица за рождения си ден Антонина, която седеше с гръб към юбиляра не му обърна никакво внимание и бе без обувки. Които бе събула за по-голям комфорт.

Сред ВИП гостите на купона бяха звезди като Васил Найденов, Михаил и Кристина Белчеви, политикът Волен Сидеров, певицата Кристина Димитрова и ред други. Които забелязаха гафа и се чудеха каква е причината госпожата да седи боса на празненството. Сякаш не е в изискано заведение, а на плажно парти.

Съпругата на политика за по-голямо удобство бе избрала обувки с нисък ток. Но явно килограмите, които натрупа напоследък си казват своето и краката й отичат.

По времето когато Петър Стоянов бе държавен глава първата ни дама по нищо не отстъпваше на съпругите на световните лидери. Но явно стажът й като първа дама й бе малко и тя отдавна е забравила какъв е протокола. Като й е останало само влечението към скъпарските дрехи и бижута, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар