Ани Салич съвсем го закъса! (Разпродава имотите си)

Гласувайте за статията

Телевизионерката пусна за продажба един декар апетитна земя в Рударци

Ани Салич има сериозни финансови затруднения. Журналистката е започнала да разпродава имотите си. Висшето образование на сина й Лазар, който учи в Холандия й коствало много пари.

Снимка: Ретро

Наскоро Салич е обявила за продажба един парцел, намиращ се в пернишкия Бевърли Хилс. Купувачи обаче все още нямало. Теренът, който е собствен на новинарката бил много атрактивен. Намирал се до минералните бани в Рударци.

Тя му търсела много пари и затова нямало голям интерес към сделката. Иначе мястото за Ани било много свидно. Преди години там искаше да построи къща за нея и за бившия си съпруг.

След като с Бранко се разведоха новинарката решила, че няма нужда от втора вила в Рударци. Където в момента живее в разкошен палат. Докато все още бе заедно със сърбина журналистката се отбиваше там само по време на уикендите или отпуската си. Но след развода се премести изцяло да живее там заедно с дъщеря си и майка си.

В селото обаче Салич никак не била обичана защото завзела общински парцел пред къщата си. Който бил предназначен за обръщало, предават от retro.bg.

Домът на тв звездата бил нисък, но разпрострян на голяма площ. Отвън бил ограден с дървена ограда, която го криела от любопитните съседи. Само през пролуките съселяните й може ли да зърнат райската й градина. И да видят беседката с барбекюто. Където Ани канела гости.

По време на брака си със сръбския продуцент водещата се озова сред топ богаташите на телевизонния бранш. Семейството имаше два столични апартамента, а освен къщите им в Благоевград, Белград и Рударци притежаваха и хасиенда в Халкидики. След като се разделиха Салич не успя да завземе всичко. Затова сега се налага да продава някои от своите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар