Даниел Петканов води „България търси талант“ (Вижте с кого)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов подписа договор с Би Ти Ви

Даниел Петканов става водещ на „България търси талант“ заедно с атрактивния водещ на „Преди обед“ Александър Кадиев. Двамата ще посрещнат в шоуто стотици таланти с впечатляващи и невиждани способности. Тази есен феновете на „България търси талант“ ще станат свидетели на зрелищен спектакъл.

Вчера Даниел Петканов загатна, че ще започне работа в Би Ти Ви с кадър, на който се вижда как подписва договора с телевизията. Но не разкри повече до днес. Днес Дани сподели какво точно ще прави в Би Ти Ви. Двамата със Сашо Кадиев ще водят „България търси талант“. „Този почти любовен мизансцен изразява силната емоция между двама души, които не се познаваха лично допреди няколко дни. Да уточня… нямам предвид аз и дървото.

Със Сашо Кадиев (не с дървото) ще водим заедно „България търси талант“ през настоящия сезон наесен. Благодаря на BTV за представената възможност, сигурен съм, че двамата ще се справим прекрасно със задачата“, написа Даниел в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Дани и Сашо ще представят по невероятен начин личностите, които искат да покажат плодовете на своите дарби и усърдна работа от пиедестала на сцената на шоуто. Те ще окуражават претендентите за титлата и голямата награда от 50 000 лева и ще коментират представянето им с присъщите им позитивизъм, чувство за хумор и модерна гледна точка към палитрата на човешките възможности.

„Аз съм силно развълнуван, защото за мен е чест да участвам в един проект заедно със Сашо. Симпатизирам му дълги години от екрана, но сега лично ще се убедя на живо“, коментира Даниел. „Шоуто е уникално, защото само с три излизания на сцената, ти можеш да спечелиш голямата награда, която е 50 000 лева“, допълва той, пише btv.bg.

Даниел Петканов и Сашо Кадиев стават водещи на "България търси талант" сн. Инстаграм

Даниел Петканов и Сашо Кадиев стават водещи на „България търси талант“ сн. Инстаграм

Водещите призовават всеки, който умее нещо красиво, вдъхновяващо и нестандартно, да се яви на кастинг и да го покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар