Новинарят Богомил Грозев с жестока обида към бившата си Мария Такова! (виж тук)

Новинарят Богомил Грозев с жестока обида към бившата си Мария Такова! (виж тук)
3 (60%) 1 vote

Богомил Грозев жестоко нарани бившата си любовница Мария Такова!

Новинарят Богомил Грозев буквално отсвирил бившата си любовница Мария Такова. И дори не уважил абитуриентския бал на сина й, съобщава вестник „Галерия“.

Богомил Грозев

Богомил Грозев уж беше много влюбен в Мария, а я заряза малко след развода си

Знае се, че двамата са разделени от няколко месеца, но хомеопатката все пак решила да го покани на абитуриентския празник на Алекс. Тя му позвънила лично и Грозев уж приел, но в крайна сметка й вързал тенекия.

Гадното в цялата история е, че биологичният баща на Алекс също отсъствал. Атова няма как да не бъде прието тежко от момчето в най-важния му ден.

Абитуриентът наМария  Такова завърши Италианския лицей, но засега нямал намерение да продължава обучението си. Смятал да се отдаде на танцовата академия, в която членува.

Мария Такова и Богомил Грозев имаха около 2-годишна връзка, която стартира още докато бе женен за дъщерята на комика Антон Радичев – Кристина.

Малко след официалния развод, Богомил се раздели и с любовницата си. От Кристина журналистът има син Теодор, който е в началните класове.

Дори близки до Грозев недоумяват коя е причината за раздялата му с Мария, в която се кълнеше, че е лудо влюбен. Може би тепърва истината ще излезе наяве.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар