Бомба: Ето я истината за мръсното клипче с Кристиян Кирилов!

Доказа се, че това тук не е Кристиян Кирилов
0

Ето я цялата истина за мръсното клипче с Кристиян Кирилов!

В края на миналата седмица вайбърите на светските клюкари загряха от кратък клип разпространяващ се лавинообразно и апокрифно от Самсунг през Айфон. Та чак до притежателите на Хуауей.

Кристиян Кирилов
Доказа се, че това тук не е Кристиян Кирилов

Въпросното видео е изрязък от професионален филм за възрастни, показващ секс сцена между трима мъже. Единият от които много прилича на Кристиян Кирилов. По-известен като Митака от нискобюджетната поредица „София ден и нощ“.

Почитателите на този вид „изкуство“ веднага се разровиха и откриха цялото филмче от, което става ясно, че това не е Митака. Двойникът му е бразилската звезда от индустрията за възрастни Виктор Ром, с когото наистина малко си приличат.

Междувременно жълтите издания се надпреварваха да пишат и преписват. Като не пропуснаха да напомнят тъмното и загадъчно минало на Крис на остров Миконос, където той е работил като масажис. А според някои е обслужвал щедро богати туристи в меката на еднополовата любов.

След появата на „компромата“ Крис побърза да се застрахова, че това не е той. Като за сравнение предложи да се погледнат внимателно татусите на актьора от филма и тези по неговите мускули.

Според някои почитатели пускането на клипчето с твърдението, че на него се изявява Кристиан е злонамерен акт от хейтъри, пише lifeonline.bg.

Други обръщат внимание на мъжеството на бразилския актьор от клипа. И напомнят за голите снимки на Кирилов, на които ясно се вижда, че инструмента му е далеч по-малък от този на бразилския му колега.

Те се майтапят, че той не е достоен за тази работа и никой режисьор в тази индустрия не би го наел за подобен род филми.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.