Богатото гадже на Алисия й подари катамаран с нейното име!

Алисия получи уникален подарък от любимия
0

Гаджето на Алисия й подари катамаран с нейното име!

Заможното гадже на Алисия продължава да я глези като истинска принцеса. Само преди месец двамата заминаха на романтична почивка с частния самолет на баровеца, а днес отново са в луксозна дестинация – гръцкия остров Миконос.

Алисия
Алисия получи уникален подарък от любимия

Влюбените гълъбчета обикалят луксозни заведения и порят вълните с лодка, а Алисия получи и скъп подарък – яхта с нейното име.

Става дума за катамаран. Това е лодка, която е все по-популярна сред богатите и известните. Освен повече пространство, катамарните предлагат и повече комфорт заради липсата на крен, когато плавате на платна.

Освен това, когато се движите на мотор, катамараните клатят много по-малко, защото са много по-широки. Това означава, че шанса да Ви стане лошо заради морска болест е много по-малък.

Освен това можете да се движите спокойно и да правите всичко с лекота. От преобличане, готвене и прекарване на времето си около масата с разхлаждащи напитки, пише hotnews.bg.

Катамараните имат по-малка дълбочина на газене, което Ви позволява да стигнете по-близо до брега, да пуснете котва и да се насладите на някой красив залив. На котва катамараните са по-стабилни и съответно по-комфортни.

Колко е излязъл подаръка на новото гадже на певицата, не се наемаме да гадаем, но е повече от ясно, че той се е бръкнал здраво, дори и само да е наел яхтата с името на любимата си за няколкодневна разходка.

Според вестникарски публикации Алисия от няколко месеца и интимна със син на известен бизнесмен, който очевидно е в състояние да й прави подаръци като олигарх.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.