Новият филм за Бонд – прокълнат (Нещастия застигат всички от екипа)

Гласувайте за статията

От Даниел Крейг до членовете на екипа — всички от новия филм за Бонд страдат

Даниел Крейг и целият екип на филма за Джеймс Бонд все едно са прокълнати. Актьорът и част от колегите му станаха жертви на поредица от неприятности, а филмът е временно замразен, докато се решат проблемите.

След като Даниел Крейг бе ранен по време на снимки миналия месец, сега се случи още една трагедия.

Три силни взрива отекнаха по време на снимките на новия филм за Джеймс Бонд в студиото. Ранени са няколко от членовете на екипа и е повредена голяма част от техниката.
Инцидентът се е случил в „Pinewood Studio“ на Бъкингамшир, а снимките са прекъснати незабавно, съобщава The Sun.

Съобщава се, че поне един човек е бил сериозно ранен след взрива, който е разрушил част от покрива и поне пет проекционни екрана в комплекса. Щетите са за повече от 1 милиони паунда.

Британският портал съобщава, че част от покрива е паднала върху един човек от екипа и че той е тежко ранен.

Инцидентът е станал по време на тестове на реквизита. Преди заснемане на сцените, режисьорът настоял да се провери още веднъж техниката и реквизита необходими за сцената на взрива в лаборатория. Именно по време на последните проверки нещо е избухнало и се е случил инцидентът.

Източници твърдят, че след като част от покрива и няколко прожекционни екрана са били отнесени, там е настъпил пълен хаос.

Това не е първият случай покрай филма за Бонд обаче. В началото на май актьорът Даниел Крейг претърпя инцидент, докато снимаше сцени от филма в Ямайка. На актьора дори му се наложи да претърпи операция на крака след случката.

Новият филм за Бонд - прокълнат сн. Туитър/Уикипедия

Новият филм за Бонд – прокълнат сн. Туитър/Уикипедия

Това е 25-я филм за Бонд, но както изглежда, може да се окаже и последен. Особено ако инцидентите не спрат. Засега премиерата, която е насрочена за 8 април 2020 остава, но са възможни и промени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар