Владо Карамазов се обзаведе с Мерцедес на старо (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Филип Чанов от Дяволското гърло” влюбен в село в Родопите, Крамазов пръсна целия си хонорар за селска къща

Владо Карамазов си е купил джип втора ръка. Целият хонорар от сериала „Дяволското гърло” вложил  във вила в родопско село.

Явно, че времето когато актьорът бръмчеше с мотор е в миналото. И като един улегнал мъж на 40 не смее да си рискува живота на две колела. Скоро Карамазов бе забелязан да кара джип Мерцедес, но не чисто нов, а на старо.

Снимка: Ретро

Фотографите на „Ретро” го снимаха с возилото и от кадрите се вижда, че цената на колата не повече от 25 хилядарки и определено е втора ръка.

Не, че екранният Филип Чанов не може да си позволи по-скъпа кола. Но всичките му пари отишли за селската вила. С която наскоро се сдобил. Влюбил се в красивото родопско село където снимали кримката и купил там едноетажна къща.

Въпреки, че бе любител на високите скорости актьорът чинно спазва пътните знаци. Голям проблем обаче има с паркирането. Заради многото автомобили в столицата и малкото парко места в квартала където живее Владо бил принуден да оставя джипа си в подземен паркинг.

Снимка: Ретро

Само, че съоръжението макар да е сигурно и да му струва доста пари било на 15 минути път до дома му. Отивайки си вкъщи  трябвало да бие пеша цял километър. И то натоварен като магаре.

За да не бъде разпознат Карамазов бе нахлупил каскет с голяма козирка, от която стърчеше побелялата му коса. Колеги на звездата разправят, че от скоро 40-годишният Владо се бил запуснал. Ходел облечен неглиже и спрял да посещава фитнес залата, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар