Милен Цветков измъкнал Дани Петканов от депресията след изневярата на Алекс

Снимка: ХотНюз
0

Милен Цветков успял да помогне на Петканов да се съвземе след изневярата на Алекс Богданска

Младите родители Дани и Александра Петканови искат да се сдобият и с втори наследник. Бившият талисман на баскетболистите ни даде живот на сина им Габриел едва в началото на тази година, но моделът разкрива, че „след няколко месеца“ двамата ще започнат да работят за второ дете.

Като причина за това да бърза да роди още едно бебе, Алекс посочва фактът, че е отраснала с брат, който е с 9 години по-млад от нея.

„С него почти нямаме допирни точки. Все едно нямам брат. Затова искам децата ми да са с по-малка разлика.“, категорична бе красавицата в тв интервю.

Милен Цветков
Снимка: ХотНюз

Двамата с Лудия репортер, както е известен Дани Петканов, за пореден път опровергаха слуховете, че шумната им раздяла в края на 2017 г. е била инсценирана.

„Бяхме си сериозно разделени в онзи период. Не съм го играла, не беше постановка. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях, но осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало“, признава Алекс.

Дани пък благодари на доскорошния си шеф Милен Цветков, който му помогнал в трудния момент и го спасил от депресията. „Той ми каза, че всеки човек е свободен да търси щастието си“, обясни Петканов, предават от Hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.