Синът на Тодор Живков прикован на легло (Владко покосен от тежък диабет)

Гласувайте за статията

Синът на Тато се бори за живота си, Владимир Живков с тежки поражения на сърцето заради диабет

Наследникът на Тодор Живков е тежко болен. Владимир, който е на 67 години не може да стане от леглото заради усложнения от диабет. Който поразил сърцето и краката на сина на бившия първи.

Снимка: lupa.bg

Вестник „Галерия” твърди в статия на първата си страница, че състоянието на Владимир Живков буквално е критично. За известния в миналото плейбой грижи полагала единствено съпругата му Валя. Но положението на мъжа й било толкова тежко, че лекарите не се наемали да дават някаква прогноза.

Живковият син отдавна потъна в неизвестност и не се появява в публичния живот на страната. За разлика от сестра си Жени Живкова, която успя да стане проспериращ моден дизайнер.

Владимир Живков като млад
Снимка: lupa.bg

След падането на режима на 10 ноември и настъпилите после промени Владко се опита да завърти свой бизнес. Живков –  младши през 90-те откри видеотеки и разпространявал касети с пиратски филми. Но в последствие фирмите му били закрити, предават от lupa.bg.

Говори се, че със сестра си Евгения е в обтегнати отношения. А с единствения си наследник Тодор отдавна не поддържа връзка. Синът му живее в САЩ повече от 22 години и не се интересува от проблемите на баща си.

В Америка той е по-известен под името Тед Влад и се препитава като професионален играч на покер.Като се състезава от името на САЩ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар