Ново 20: Близки до Бритни Спиърс изплашени за здравето й!

Ново 20: Близки до Бритни Спиърс изплашени за здравето й!
5 (100%) 1 vote

Бритни Спиърс продължава да тревожи феновете си!

Наред ли е всичко с Бритни Спиърс и в състояние ли е поп принцесата да поднови кариерата си?Поведението на чаровницата в социалните мрежи продължава да повдига множество въпроси. Тя очевидно полага много усилия да покаже на света, че е в отлична физическа форма.

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс продължава да тревожи близките и феновете си

Бритни почти постоянно публикува в инстаграм клипчета, на които танцува изключително енергично, макар че хореографията не е от най-добрите.

Очевидно това е начин да отговори на обвиненията на бившия си мениджър, че повече никога няма да се качи на сцената.

В началото на април Бритни Спиърс постъпи в уелнес център, където да се лекува от прекомерния стрес. От години певицата периодично страда от психични проблеми, но след излизането от клиниката изглеждаше в отлична физическа форма.

Бритни използва спорта като начин не само да поддържа здравето си, но и да се чувства в по-добро настроение. До нея през целия период на възстановяването е приятелят й Сам Ашгари.

Милиони фенове на Бритни от цял свят също й оставят положителни коментари, подкрепяйки усилията да остане във форма и да се погрижи за емоционалното и психическото си състояние.

Видеата с танци, които тя публикува, обаче изглеждат малко притеснителни. Сякаш поп звездата е подложена на вътрешен натиск да се доказва, заради съмненията в нейното бъдеще на сцената.

Можем само да се надяваме, че ще успее окончателно да се пребори с трудностите и отново да се почувства здрава и щастлива, пише missbloom.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар