Удари джакпота: Марта Вачкова снима в турски сериал?! (виж тук)

Удари джакпота: Марта Вачкова снима в турски сериал?! (виж тук)
5 (100%) 2 votes

Марта Вачкова удари шестицата от тотото, канят я да снима в Турция!

Марта Вачкова удари джакпота. Актрисата получи покана да снима в Турция. Предложението дойде не от кого да е, а от звездата от Великолепния век Мерием Узерли.

Марта Вачкова

Марта Вачкова получи огромен комплимент за работата си

Екранната сестра Жекова от седмица насам е в компанията на Дарина Павлова и турската си колежка. Трите са заедно на Босфора, а в купона взима участие и верния приятел и спътник на Дарина — Сандро Рубини, пише вестник България днес.

Компанията се е настанила в тузарския Чириган Палас, където една вечер струва над 3000 лв.

„Ти си страхотна Мерием, обичам те”, споделя Вачкова. Турската й колежка, не й остава длъжна.„Ела при нас да се снимаш, чакам те! Ще станеш истинска звезда! Имаш огромен талант”, хвали Вачкова Узерли.

Не е много ясно за кой сериал става дума, но явно екранната сестра Жекова е поканена да се снима в някоя турска продукция. Това няма да бъде прецедент, тъй като Иво Аръков вече се снима в Турцияи то рамо до рамо с Къванч Татлату.

Дарина и Марта пък всяка година са на ваканция, но този път двете заминаха без дъщерята на актрисата — Рада. Талантливото момиче останало при баба си в София, оставяйки старите приятелки да се забавляват сами.

„Много харесвам Босфора. Имат великолепни актриси”, пише и Дарина в социалните мрежи. Не е тайна, че милиардерката се оглежда за интересна продукция, която да снима. Екипът на Дарина много успешно работи с киноцентъра в Бояна и благодарение на нея бяха заснети редица филми.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар