Надмина Гери-Никол: Гласовитата Михаела Маринова проби в MTV!

Надмина Гери-Никол: Гласовитата Михаела Маринова проби в MTV!
5 (100%) 1 vote

Михаела Маринова не е на себе си, надмина и Гери-Никол!

Гласовитата Михаела Маринова е на седмото небе от щастие. Сбъдна се една огромна нейна мечта. А именно – поп звездата прави първи сериозен пробив в чужбина.

Михаела Маринова

Михаела Маринова пробива на Запад, певицата е на седмото небе от щастие

Отличничката от X Factor прикова вниманието на канала MTV Dance, определян от мнозина като институция за съвременни хитове, като песента й Tiempo е включена на активна ротация в плейлистите на канала за Европа и Австралия.

Маринова не е единствената българка с подобен успех. На територията на Стария континент и страната на кенгурута ще звучи още и Tell Me Right на Ева Пармакова.

„Всеки ден правим стъпки по посока популяризиране на българската музика и българските артисти извън границите на страната ни.

Не е лесно, защото предизвикателството да създаваме проекти и на български, и на английски, с потенциал да са успешни и у нас, и по света, е доста голямо“.

Това коментира по адрес на включването на песните на Михаела Маринова и Ева Пармакова в плейлистите на MTV Dance продуцентката Саня Армутлиева.

Двете момичета обаче случиха на продуцент и ето, че работата и талантът им вече се отплащат подобаващо. А даровитото Мише отдавна надмина рекламираната по медиите Гери-Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар